Tentoo blogt

alles wat jij wil weten over het leven van een freelancer

Wanneer je aan de slag wil als freelancer, zijn er 1001 dingen om te leren vooraleer je écht van start kan gaan. Want hoe zit het met dat zelfstandigenstatuut, hoe bepaal je je prijs, waar vind je het beste klanten en hoeveel mag je maximum verdienen onder welk statuut? Wij vertellen er meer over in onze blog. En heb je vragen die niet in onze blog beantwoord staan? Laat het ons dan zeker weten!

 • Sociale verkiezingen-kantoor
  Nieuws
  Werkgevers
  Wetgeving

  Sociale verkiezingen 2024: wat met uitzendkrachten?

  10/11/2023
  2024 is niet alleen het jaar van de politieke verkiezingen in ons land, maar heel wat ondernemingen dienen in mei 2024 ook sociale verkiezingen te organiseren. Maar wanneer ben je daartoe verplicht, en hebben uitzendkrachten ook stemrecht in het bedrijf waar ze tewerkgesteld zijn?
  Lees verder
 • groep collega's aan het praten
  Nieuws

  25 jaar Tentoo: Duo-interview met collega’s Els & Renate

  24/05/2023
  Tentoo bestaat in 2023 exact 25 jaar. Ontdek waarom collega's Els en Renate hier al 17 en 12 jaar met plezier werken!
  Lees verder
 • Nieuws

  Loonindexering geldt ook voor flexibele werknemers

  10/01/2023
  Omwille van de hoge inflatie zullen de lonen vanaf januari 2023 met een historisch hoog percentage geïndexeerd worden. Organisaties die uitzendkrachten tewerkstellen, zijn verplicht om deze flexibele medewerkers hetzelfde loon uit te keren als vaste medewerkers in dezelfde functie. De loonindexering is dan ook op hen van toepassing.
  Lees verder

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang handige tips!

Wil je op de hoogte blijven omtrent tips en veranderingen in de freelancewereld? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

(We sturen je geen wekelijkse spam, beloofd!)

Ik ben een:
Customer service medewerker met headphone lacht

Heb je een vraag?

Een vraag over je dossier? Meer info nodig over onze diensten? Wil je een offerte? Onze medewerkers helpen met de glimlach.