logo tiemie

tiemie

Ik werk al meer dan 10 jaar samen met Tentoo. En daarin is één duidelijke rode draad : ontzorgen. Door de snelle en grondige aanpak van het Tentoo-team, kan ik me met mijn eigen team focussen op onze studenten en op onze groei. Een partnership in de meest complete betekenis van het woord.
Andy Vlaeminck_tiemie

Over tiemie

Sinds 2019 verbindt tiemie jong talent met de opkomende wereld van duurzaam ondernemen. Door échte gesprekken te voeren overtuigen de ambassadeurs van tiemie mensen om klant, gebruikers, lid of donateur te worden van een duurzaam bedrijf of organisatie. Daarvoor werken ze enkel samen met gedreven studenten en partners die een positieve impact creëren.

Hoe hebben we geholpen?

Tiemie is volop groeiende en trekt dagelijks nieuwe studenten aan om voor hen te werken. Om die inschrijving zo efficiënt mogelijk te maken, creëerden we een  gepersonaliseerde inschrijvingslink om nieuwe medewerkers meteen te koppelen aan het werkgeversprofiel van tiemie op My Tentoo.
Wekelijks bezorgt tiemie via timesheets de nieuwe contracten en gepresteerde uren aan Tentoo, zodat de contracten tijdig aangemaakt en correct uitbetaald worden. Studenten die last minute nog een contract nodig hebben, maken dit in 1-2-3 zelf aan op het My Tentoo platform.
Met andere woorden: een duurzaam partnership dat het verschil maakt voor werkgever én werknemers.