Freelancen met zelfstandigenstatuut

Jij ontplooit je talent, wij doen de rest

Jij besloot om zelfstandige te worden om je te kunnen focussen op dat wat jij echt graag doet. En dat weten wij. Daarom besloten wij, in ruil, om ervoor te zorgen dat jij hierin slaagt.

Vrouw met bril luistert glimlachend naar presentatie

Wij geloven in jouw talent

Wij zorgen voor de administratieve kant van je onderneming, zodat jij meer ruimte krijgt om jezelf te ontplooien en te groeien in je job. Zo ondersteunen we je niet alleen met je administratie, maar ook op professioneel én persoonlijk gebied.

Waarom we dat doen? Simpel: wij geloven in de kracht van freelancers op de markt – en helpen graag om jouw talent tot uiting te laten komen, zonder gedoe.

vrouwelijke collega's zitten tegenover mekaar aan tafel met laptop

Gemoedsrust als zelfstandige: een droom die uitkomt

Wat Tentoo zo uniek maakt? Dat is de vooruitbetaling. Dat betekent dat wij elk begin van de maand je opdrachten uitbetalen voor de geleverde opdrachten van de voorgaande maand, vaak nog voordat je klant zijn factuur betaald heeft.

Bovendien zetten we reserves aan de kant voor je sociale bijdragen, personenbelasting en BTW, zodat je perfect weet wat je wel en niet kan uitgeven. Alsook zorgen we voor de tijdige betaling ervan. Zo zorgen we voor financiële gemoedsrust en zekerheid voor jou als zelfstandige.

2 vrouwen aan laptop geven high five

De Tentoo-belofte

Daarnaast geef jij de tijdrovende facturatie en het vervelende debiteurenbeheer uit handen, waardoor jij meer tijd kan steken in wat écht belangrijk is: jouw job, jouw talenten, jouw gezin en/of je vrije tijd. En zeker als je weet dat een kwart van de Belgische faillissementen te wijten is aan slecht debiteurenbeheer, biedt Tentoo een grote toegevoegde waarde voor jou en je zaak.

Tot slot kan je er zeker van zijn: bij Tentoo zijn er geen onverwachte kosten. Je betaalt enkel commissie op het moment dat je factureert aan je opdrachtgever. Da’s een belofte.

Aan de slag!

Je hebt besloten dat je als zelfstandige onder de warme Tentoo-vleugels verder wil? Fantastisch. Dan zijn er alvast twee pistes om te nemen…

Waarom kiezen voor Tentoo

Maak meteen een afspraak

Start vandaag nog.
Vrouw met bril zit aan laptop en noteert iets op een blad

Simuleer je financiële toekomst

Vraag hier je simulatie aan als zelfstandige

Step 1 of 4

Type zelfstandige

(Required)

Zelfstandigen gebruiken Tentoo omdat…