Ik wou na mijn pensioen mijn ervaring blijven delen. Dankzij Tentoo kan ik altijd op een wettelijk correcte manier aan de slag.

Pierre Huysmans
Freelance vertegenwoordiger

Nog wat bijverdienen na jouw pensioen?

Dat is eenvoudig én 100% transparant met Tentoo.

De voordelen van Tentoo
voor gepensioneerden

Ook na je pensioen kan je met Tentoo gemakkelijk en snel aan de slag. Jij zoekt je bijverdienste, Tentoo doet de rest. Je kan heel flexibel werken en betaalt enkel de administratiekosten die we aanrekenen om volledig in orde te zijn met de wetgeving.

Tentoo maakt werk van jouw job

Jij zoekt de bijverdienste die jij wilt en maakt afspraken met de opdrachtgever. Tentoo wordt jouw juridische werkgever en regelt alle administratieve verplichtingen en de uitbetaling van jouw loon.

Voor jou: heel wat rechten

Via Tentoo krijg je snel en gegarandeerd jouw loon. Je kan bij Tentoo ook altijd terecht voor gratis sociaaljuridisch advies. En je bent automatisch verzekerd tegen arbeidsongevallen. Je hebt recht, net zoals een werknemer, op betaalde ziektedagen, feestdagen, gezinsbijslag, invaliditeitsuitkering, klein verlet, enz.

Je dossier is 7 op 7 beschikbaar op My Tentoo

Het hart van Tentoo is jouw My Tentoo account, die 24/7 beschikbaar is. Je kan er nieuwe opdrachten aanmaken of jouw opdrachten elektronisch doorgeven en raadplegen. Dat bespaart jou en de opdrachtgever een hoop papierwerk.

En: er zijn geen vaste kosten

Het tarief van Tentoo is eenvoudig, transparant en bevat nul komma nul vaste kosten. We rekenen per factuur een administratiekost aan, berekend op het totale factuurbedrag exclusief btw, inclusief eventuele kosten per factuur - met een minimum van
€ 8,5. Verder zijn er geen kosten verbonden aan uw lidmaatschap bij Tentoo.

Snel en eenvoudig aan de slag na jouw pensioen?

Tentoo staat je bij met raad en daad.

Veelgestelde vragen

{{getVraag(f)}}Er zijn geen resultaten voor dit trefwoord. Klik op 'Stel je vraag' om de klantendienst te contacteren.