Tentoo geeft ons een transparante en persoonlijke dienstverlening. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat onze acteurs correct verloond worden.

Jeanne Pennings
managing partner Klein Barnum

Personeelsadministratie beu?

Spendeer meer tijd aan uw core business, en laat de rest over aan Tentoo.

De voordelen van Tentoo
voor opdrachtgevers

Met Tentoo Payroll Services combineert u de voordelen van goed personeel met een efficiënte bedrijfsadministratie. U beslist wie voor u werkt, wanneer en voor welk loon. Wij regelen de rest.

Tentoo neemt u de personeelsadministratie uit handen

In een handomdraai produceert Tentoo al het papierwerk voor uw medewerker: loonbrief, tewerkstellingsattest, fiscale fiche... We nemen u het werk uit handen en sturen u maar één document: de factuur.

Altijd perfect in orde met de wetgeving

U hoeft zelf niet bij te blijven, dat doet Tentoo in uw plaats. Loonbarema’s, sociale bijdragen, arbeidswetgeving: We love it! Zo bent u steeds helemaal in orde met de laatste nieuwe regelgeving.

Uw dossier is 7 op 7 beschikbaar op My Tentoo

Het hart van Tentoo is uw My Tentoo account, die 24/7 voor u klaarstaat. U kan er nieuwe opdrachten aanmaken of opdrachten elektronisch doorgeven en raadplegen. Dat bespaart u en uw medewerker een hoop papierwerk.

En bovendien: zonder enige vaste kost

We rekenen de freelancer per factuur een administratiekost aan, berekend op het totale factuurbedrag exclusief btw, inclusief eventuele kosten per factuur - met een minimum van 8,5 euro. Vaste kosten? Nul komma nul.

Sociale wetgeving, dimona's...?

Tentoo organiseert regelmatig praktijkgerichte infosessies.

Veelgestelde vragen

{{getVraag(f)}}Er zijn geen resultaten voor dit trefwoord. Klik op 'Stel je vraag' om de klantendienst te contacteren.