Tentoo Tent op AFF 4/08 – 5/08

Anke Bormans | 07 juli 2017

AFF biedt je een waaier van meer dan 35 binnen – en buitenlandse acts. In ruil voor 3 gebruikte batterijen of een donatie van €3 is je gratis toegang onmiddellijk verzekerd!

Op 4 & 5 augustus kan je aan de Tentoo Tent terecht voor een stevig randprogramma. In een verrassende context komen telkens artiesten aan bod die (on)rechtstreeks gelinkt zijn aan AFF17 (Genk)Zo, zetten we de noise-bands HYPOCHRISTMUTREEFUZZ én THE GERMANS b2b achter de draaitafel, nodigen we je uit voor een verjaardagskaraoke, geeft muziekkenner LAURENS LEURS een kijk op 10 jaar AFF, doet BABY GALAXY een akoestische sessie en interviewt muziekjournalist Joey Bougard de Limburgse helden RHINOS ARE PEOPLE TOO & EL YUNQUE. OFF tijdens AFF, jawel!

Niet toevallig hosten wij dit podium. Wij zijn er voor jou en zetten met plezier onze schouders onder dit leuk festival.

Het volledige programma voor AFF17 kan je vinden op www.absolutelyfree.be. Headliners zijn o.a. The Notwist (DE), George Fitzgerald (UK), King Khan & The Shrines (CA), BRNS, Jessy Lanza (CA) en Pional (ES).

Tot dan!

 

Share: