Youca actie dag – Maartje op bezoek!

Anke Bormans | 24 oktober 2017

Op 19/10 deden wij mee met de Youca action dag. Zo kwam fotografe Maartje (17 jaar) uit Leuven ons bedrijf een dag volgen en ons team versterken. Lees hieronder haar verslag!

 19 oktober was de dag! Om iets na tien stond ik uitgeslapen voor de deur van het bedrijf ‘Tentoo’. Langs de buitenkant leek het misschien wat saai tussen alle andere kantoorgebouwen maar eens dat ik binnen was kreeg ik een warm onthaal door Anke! Ik was nog geen 30 seconden binnen en ik zag dat er een hond rondliep! Na enkele seconden stond er ook een tweede hondje aan mijn zij! Super tof dat de hondjes hier vrij rondlopen.

Tijdens mijn rondleiding in het kantoor ontmoette ik alle werknemers van het bedrijf en ontdekte ik de poolruimte met zitzakken! De baas van het bedrijf had zijn werknemers verrast met snoepjes en koek, om het wat gezond te houden was er ook fruit :-).

Toen ik alles had gezien kon ik beginnen aan mijn werk, rondgaan bij iedereen voor wat alledaagse foto’s. Ik verschoot ervan hoeveel fotogenieke mensen hier werken. Iedereen werkte super goed mee.

Nadat ik mijn foto’s wat bewerkt had kwamen Vaja en Kimberly mij halen om te gaan wandelen met de honden. Even een frisse neus halen en de benen wat strekken! Lang heeft de wandeling niet geduurd want we hadden nog werk voor de boeg!

Hup terug achter de computer wat sleutelen aan de foto’s die ik eerder de dag gemaakt had! Het was snel half 1 en dat betekent: pauze! Eten samen met de collega’s was super gezellig er hing een leuke sfeer en iedereen kon goed lachen met elkaar. Wat natuurlijk niet kon ontbreken was een potje pingpong. Zo gezegd zo gedaan!

Na wat ontspanning kon ik terug aan het werk. Ik interviewde Kawtar en daarna was het tijd om wat groepsfoto’s van het bedrijf te maken. We besloten om dit met zitzakken te doen om de leuke sfeer weer te kunnen geven. Hoewel de foto’s toch een beetje op oude schoolfoto’s lijken. Na de fotosessie heb ik Tim geinterviewd, hij werkte hier nog maar 4 dagen maar gaf zich toch al volledig.

Zo, nu zit ik aan mijn bureautje verslagen te schrijven, interviews uit te typen en foto’s te bewerken. Deze mooie dag komt bijna tot zijn einde! Ik ga de sfeer hier echt missen, iedereen was super lief tegen mij. Ook ga ik de hondjes op de kantoren nooit vergeten! Ik wil iedereen uit het ‘tentoo-team’ nog eens bedanken  voor deze mooie dag en de ervaring die ik bij jullie heb mogen opdoen.

Hopelijk tot nog eens! Groetjes Maartje

Share: