Logo JEF jeugdfilm

JEF JEUGDFILMFESTIVAL

We vinden het super tof om met Tentoo samen te werken. Jullie tool is heel gebruiksvriendelijk, intuïtief en heel duidelijk. We krijgen bovendien heel weinig vragen van onze medewerkers, dus dat vinden we top!
JEF jeugdfilm festival

Over de klant

JEF is dol op jeugdfilm. JEF brengt eigenwijze, supergoeie films in de zalen, bij jou thuis en op school. Maar JEF is ook meer dan film. JEF is een festival. JEF is er voor en door kinderen en jongeren en nodigt hen uit om mee te doen aan workshops, zelf films te maken en te experimenteren met nieuwe media.

JEF is het aanspreekpunt voor iedereen die te maken heeft met jeugd, film en nieuwe media, op school en in de vrije tijd. En JEF stimuleert regisseurs en acteurs om werk te maken van een bredere en betere Vlaamse jeugdfilmproductie.

JEF-workshop-kinderen

Hoe hebben we geholpen?

Reeds sinds 2014 stelt JEF via Tentoo tientallen workshopgevers tewerk. Via ons online My Tentoo platform wordt de administratie tot een minimum beperkt en behouden zowel de contactpersonen binnen JEF als de freelance workshopgevers een duidelijk overzicht van de verschillende contracten, loonbriefjes en facturen.

Een langdurig partnership, daar houden we van!