Dankzij de ploeg van Tentoo concentreer ik me op wat er écht toe doet - en niet op mijn administratie.

Mitta Van der Maat
Actrice

Freelancen zonder zelfstandigenstatuut?

Spendeer meer tijd aan jouw échte passie en laat de rest over aan Tentoo.

Tentoo, pionier in de artistieke sector

Tentoo heeft stevige wortels in de artistieke sector. In 1998 pionierden wij als Sociaal Bureau voor Kunstenaars en sindsdien zorgen wij voor de verloning van wie op freelance basis artistieke opdrachten van korte duur doet.

Tentoo zet de ‘free’ in freelancer

Jij bepaalt bij wie je gaat werken, wanneer en aan welk tarief. Tentoo wordt jouw juridische werkgever en zorgt zo voor alle administratieve verplichtingen en de uitbetaling van je loon.

Voor jou: heel wat rechten

Tentoo betaalt snel en gegarandeerd je loon. Je bent automatisch verzekerd tegen arbeidsongevallen. Je hebt recht - net zoals een werknemer - op betaalde ziektedagen, feestdagen, gezinsbijslag, invaliditeitsuitkering, klein verlet, enz. Je kan bij Tentoo ook altijd terecht voor gratis sociaaljuridisch advies.

Je dossier is 7 op 7 beschikbaar op My Tentoo

Het hart van Tentoo is je My Tentoo account, die 24/7 beschikbaar is. Je kan er nieuwe opdrachten aanmaken of je opdrachten elektronisch doorgeven en raadplegen. Dat bespaart jou en de opdrachtgever een hoop papierwerk.

En: zonder enige vaste kost

Het tarief van Tentoo is eenvoudig, transparant en bevat nul komma nul vaste kosten. We rekenen per factuur een administratieve kost aan, berekend op het totale factuurbedrag exclusief btw, inclusief eventuele kosten per factuur - met een minimum van € 8,5. Verder zijn er geen kosten verbonden aan jouw lidmaatschap bij Tentoo.

Tentoo houdt je op de hoogte

Ontdek hier welke sessies we gepland hebben.

Veelgestelde vragen

{{getVraag(f)}}Er zijn geen resultaten voor dit trefwoord. Klik op 'Stel je vraag' om de klantendienst te contacteren.