Ik kon direct aan de slag als jobstudente dankzij de hulp van Tentoo. Ze betalen snel en correct.

Charlotte Pryor
Studente communicatiewetenschappen

Studentenjob,
maar dan gemakkelijk?

Kies voor eenvoud en zekerheid met Tentoo.

De voordelen van Tentoo
voor studenten

Ook als jobstudent kan je met Tentoo gemakkelijk en snel aan de slag. Jij zoekt je droomjob, Tentoo doet de rest. Je kan heel flexibel werken en betaalt enkel de administratiekosten die we aanrekenen om volledig in orde te zijn.

Tentoo maakt werk van jouw studentenjob

Jij zoekt de studentenjob van je dromen en maakt afspraken met je opdrachtgever. Tentoo wordt jouw juridische werkgever en regelt met hem of haar alle administratieve verplichtingen en de uitbetaling van je loon.

Voor jou: heel wat rechten

Via Tentoo krijg je snel en gegarandeerd je loon. Je bent automatisch verzekerd tegen arbeidsongevallen. Je hebt recht - net zoals een werknemer - op betaalde ziektedagen, feestdagen, gezinsbijslag, invaliditeitsuitkering, klein verlet, enz. Je kan bij Tentoo ook altijd terecht voor gratis sociaaljuridisch advies.

Je dossier is 7 op 7 beschikbaar op My Tentoo

Het hart van Tentoo is je My Tentoo account, die 24/7 beschikbaar is. Je kan er nieuwe opdrachten aanmaken of je opdrachten elektronisch doorgeven en raadplegen. Dat bespaart jou en de opdrachtgever een hoop papierwerk.

En: zonder enige vaste kost

Het tarief van Tentoo is eenvoudig, transparant en bevat nul komma nul vaste kosten. We rekenen per factuur een administratiekost aan, berekend op het totale factuurbedrag exclusief btw, inclusief eventuele kosten per factuur - met een minimum van
€ 8,5. Verder zijn er geen kosten verbonden aan jouw lidmaatschap bij Tentoo.

Waarop letten bij je studentenjob?

Tentoo organiseert regelmatig praktijkgerichte infosessies.

Veelgestelde vragen

{{getVraag(f)}}Er zijn geen resultaten voor dit trefwoord. Klik op 'Stel je vraag' om de klantendienst te contacteren.