groep studenten aan het lachen

Studenten

Werken tijdens je studies, da’s slim

Kan jij als student een extra centje gebruiken – of wil je gewoon al relevante ervaring op de arbeidsmarkt opdoen vooraleer je afstudeert? Wat de reden ook is, het is altijd een slim idee om de markt te gaan verkennen als student. Bij Tentoo kunnen ondernemende studenten makkelijk aan de slag via het voordelige statuut als jobstudent.

Girl working from home on laptop, taking notes and recording via smartphone

Werken via payrolling

Word je af en toe gevraagd voor een opdracht en vragen ze je dan om een factuur? Of kies je graag zelf je opdrachten om iets extra bij te verdienen tijdens je studies? Via Tentoo kan het allemaal. Wij maken het je makkelijk om tijdens je studies te werken onder het voordelige statuut als jobstudent. En ons online platform biedt je de nodige flexibiliteit om zelf je prestaties aan te geven.

Waarom kiezen voor Tentoo

ipad hand registratie MyTentoo

Maak een gratis account aan

Start vandaag nog.

Overtuigd van Tentoo als partner terwijl jij als jobstudent aan de slag gaat? Fantastisch. Maak vandaag nog je gratis account aan – en dan houdt er niets je nog tegen om aan de slag te gaan.

Bedrijven gebruiken Tentoo omdat…

Customer service medewerker met headphone lacht

Heb je een vraag?

Een vraag over je dossier? Meer info nodig over onze diensten? Wil je een offerte? Onze medewerkers helpen met de glimlach.