groep studenten aan het lachen

Studenten

Werken tijdens je studies, da’s slim

Kan jij als student een extra centje gebruiken – of wil je gewoon al relevante ervaring op de arbeidsmarkt opdoen vooraleer je afstudeert? Wat de reden ook is, het is altijd een slim idee om de markt te gaan verkennen als student. Bij Tentoo kunnen studenten op twee manieren aan de slag:

  1. Werken via payrolling (als jobstudent)
  2. Aan de slag als student-zelfstandige
Girl working from home on laptop, taking notes and recording via smartphone

Werken via payrolling

Word je af en toe gevraagd voor een opdracht en vragen ze je dan om een factuur? Of kies je graag zelf je opdrachten om iets extra bij te verdienen tijdens je studies? Via Tentoo kan het allemaal. Wij maken het je makkelijk om tijdens je studies te werken onder het voordelige statuut als jobstudent. En ons online platform biedt je de nodige flexibiliteit om zelf je prestaties aan te geven.

2 studenten in overleg aan laptop
2 studenten in overleg aan laptop

Aan de slag als student-zelfstandige

Starten als student met je eigen onderneming? Dat kan dankzij het statuut van student-zelfstandige. Bij Tentoo hoef je je niet af te vragen of je klant al heeft betaald, wanneer je je sociale bijdragen moet betalen of hoe je aan je facturatie moet beginnen. Dat doen wij tenslotte allemaal voor jou!

Let wel: als student-zelfstandige mag je niet meer verdienen dan bepaalde bedragen die door de overheid zijn vastgelegd. Ga je over dit bedrag? Dan val je niet meer onder de aangepaste regelgeving en zal je net zoals ‘gewone’ zelfstandigen sociale bijdragen moeten betalen.

Benieuwd naar jouw financiële plaatje als student-zelfstandige? 

Twijfel je om student-zelfstandige te worden? Doe de test!

Waarom kiezen voor Tentoo

ipad hand registratie MyTentoo

Maak een gratis account aan

Start vandaag nog.

Overtuigd van Tentoo als partner terwijl jij als jobstudent aan de slag gaat? Fantastisch. Maak vandaag nog je gratis account aan – en dan houdt er niets je nog tegen om aan de slag te gaan.

Toch de stap zetten naar het zelfstandigenstatuut? Vraag hier jouw persoonlijke simulatie aan en wij bezorgen jou advies op maat. We spreken elkaar snel!

Bedrijven gebruiken Tentoo omdat…

Customer service medewerker met headphone lacht

Heb je een vraag?

Een vraag over je dossier? Meer info nodig over onze diensten? Wil je een offerte? Onze medewerkers helpen met de glimlach.