MyTentoo - tablet

My Tentoo platform

Freelancen was nog nooit zo simpel

My Tentoo is het digitale platform van Tentoo: een innovatieve, gebruiksvriendelijke en volledig digitale tool om van freelancen een waar plezier te maken. Jouw contracten, loonsimulaties en betalingen gewoon vanuit je zetel regelen?

Het klinkt bijna te goed om waar te zijn… Maar we beloven: dat is het niet.

Eerst zien, dan geloven? Graag! Registreer je, het is gratis, en ontdek het met je eigen ogen…

hand met gsm MyTentoo

Hoe werkt My Tentoo?

My Tentoo is een intuïtief platform waar eenvoud en ontzorging voorop staat. Je maakt binnen luttele seconden een nieuw contract aan, voert vlot nieuwe opdrachtgevers/medewerkers toe en raadpleegt alle gepresteerde contracten in een handige lijst. Zo hou jij als freelancer of opdrachtgever het overzicht in één oogopslag, zonder zelf al het administratieve werk te moeten doen. 

Achterliggend zorgen wij voor de nodige dimona-aangiftes, verzekeringen, documenten voor buitenlandse tewerkstellingen, enz. En zijn er uiteindelijk toch meer of minder uren gewerkt? Geen probleem: zowel freelancer als opdrachtgever kunnen nog wijzigingen aanbrengen in de prestaties. Zodra we van beide partijen akkoord ontvangen, zorgen we binnen de 7 dagen voor facturatie en uitbetaling van het loon.

 

customer service woman smile

Digitale ontzorging met service van echte mensen

Wat Tentoo nu zo speciaal maakt, vraag je? Wel, dat is natuurlijk enerzijds dat huisgemaakte platform, en anderzijds het feit dat wij je uitbetaling garanderen. Maar, zoals altijd, komen alle mooie dingen in drievoud – en dat is bij ons niet anders. Daarom delen we graag nog een derde troef… Ons prachtige team.

Want bij Tentoo werk je misschien wel volledig digitaal, maar allesbehalve onpersoonlijk. Wij zetten in op de kracht van menselijk advies – en verbinden dit vlotjes aan de kracht van ons digitaal platform. Zo geniet jij van het mooiste van twee werelden, en kan je er zeker van zijn: bij Tentoo geniet je van expertise op álle gebied.

Freelancer met tablet

Overtuigd? Starten doe je zo!

Klaar om aan de slag te gaan met My Tentoo? Fantastisch. Aanmelden is geregeld op enkele minuten:

  • Maak je demo-account aan
  • Vervolledig je registratie
  • Kies je opdrachtgever
  • Maak een contract aan
  • Contract goedgekeurd? Je wordt uitbetaald binnen 7 dagen.

En vergeet niet: vind je toch iets niet duidelijk of heb je hulp nodig met een loonsimulatie of contract? Ons persoonlijk team is slechts één klik van je verwijderd – en staat te trappelen om jou verder te helpen.

Bedrijven gebruiken Tentoo omdat…

customer service medewerkster met headset lacht naar camera

HEB JE EEN VRAAG?

Meer info nodig over ons platform? Onze medewerkers helpen met de glimlach.