Tentoo blogt

alles wat jij wil weten over het leven van een freelancer

Wanneer je aan de slag wil als freelancer, zijn er 1001 dingen om te leren vooraleer je écht van start kan gaan. Want hoe bepaal je je prijs, waar vind je het beste klanten en hoeveel mag je maximum verdienen onder welk statuut? Wij vertellen er meer over in onze blog. En heb je vragen die niet in onze blog beantwoord staan? Laat het ons dan zeker weten!

 • soundscheck-tentoo-shirt
  Artiesten

  Werken als artiest in het buitenland

  14/03/2024
  Als artiest droom je misschien wel van een internationale carrière. Maar wat komt er allemaal extra kijken bij zo’n buitenlandse opdracht of detachering?
  Lees verder
 • Performers
  Artiesten

  De nieuwe Amateurkunstenvergoeding (AKV) als verloningsvorm voor kunstenaars

  21/12/2023
  Vanaf 1 januari 2024 vervangt de Amateurkunstenvergoeding (AKV) de vroegere kleinevergoedingsregeling (KVR). Wat houdt dit in?
  Lees verder
 • Sociale verkiezingen-kantoor
  Nieuws
  Werkgevers
  Wetgeving

  Sociale verkiezingen 2024: wat met uitzendkrachten?

  10/11/2023
  2024 is niet alleen het jaar van de politieke verkiezingen in ons land, maar heel wat ondernemingen dienen in mei 2024 ook sociale verkiezingen te organiseren. Maar wanneer ben je daartoe verplicht, en hebben uitzendkrachten ook stemrecht in het bedrijf waar ze tewerkgesteld zijn?
  Lees verder
 • 3D animation sauce
  Artiesten
  Freelancen
  Freelancer in the picture

  Freelancer in the picture: 3D animator Michel Busschots

  27/10/2023
  Michel Busschots is een gepassioneerde 3D animator, die dankzij Tentoo zijn droom werkelijkheid zag worden. Lees hier zijn freelance verhaal.
  Lees verder

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang handige tips!

Wil je op de hoogte blijven omtrent tips en veranderingen in de freelancewereld? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

(We sturen je geen wekelijkse spam, beloofd!)

Ik ben een:
Customer service medewerker met headphone lacht

Heb je een vraag?

Een vraag over je dossier? Meer info nodig over onze diensten? Wil je een offerte? Onze medewerkers helpen met de glimlach.