Tentoo team foto buiten

Over ons

Bij Tentoo komt elke freelancer – en werkgever op zoek naar freelancers – thuis. Da’s een belofte. Wij houden van freelancers. We houden van talent, van creativiteit, en van ambitie. En, sterker nog: we houden ervan om dromen waar te maken.

Via onze HR-oplossing en met ons team van 15 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat dit gebeurt. Onze skills, uitgebreide kennis en een kwarteeuw ervaring zorgen ervoor dat élk talent aan de slag kan binnen hun eigen droom – terwijl wij de vervelende administratieve rompslomp voor onze rekening nemen. En dit zowel in de artistieke als niet-artistieke sector. Zo garanderen we dat elke freelancer in ons bestand zich puur hoeft te focussen op dat wat telt: de job.

collega's in overleg

Onze dienstverlening

Tentoo is dé payrolling partner bij uitstek voor ambitieuze freelancers. Of je nu student, werknemer of werkzoekende bent: wij zijn er voor jou. Tentoo is bovendien erkend als Sociaal Bureau voor Kunstenaars (‘SBK’), dus ook artiesten zijn bij ons aan het juiste adres.

Ons doel? Freelancen – en het tewerkstellen van freelancers – zo eenvoudig mogelijk maken.

Zo regelen wij de loon- en andere administratieve verplichtingen, verzekeringen, sociale zekerheid en belastingen: zowel voor activiteiten in België als in het buitenland.
Dit verloopt allemaal via een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk online platform, waardoor je zowel flexibel als professioneel kunt werken.

En heb je toch een vraag? Dan staat onze klantendienst steeds klaar met advies op maat. Klinkt goed, toch?

vrouw geeft presentatie aan whiteboard

Waarom Tentoo

Wij bij Tentoo weten wat freelancers nodig hebben. We weten wat hen drijft en we weten wat hen versterkt. Die kennis deden we op in de afgelopen 25 jaar, waardoor je er bij ons zeker van kan zijn: bij Tentoo zit je goed.

Zo zetten we, onder andere, in op:

  • Onafhankelijkheid: jij beslist wanneer je werkt, niet meer of niet minder. Bovendien ben je volledig vrij in je onderhandelingen met je opdrachtgevers.
  • Afwisseling: dankzij ons flexibel platform, wissel jij naar believen af in jobinhoud. Vandaag een opdracht als copywriter, overmorgen als zanger? Geen probleem!
  • Flexibiliteit: dankzij onze freelance contracten, kies jij volledig zélf hoe je je tijd indeelt. Ons My Tentoo platform is 24/7 online beschikbaar, dus ook ‘s avonds vanuit je luie zetel kan je contracten aanmaken.

En dat is niet alles. Want naast al deze zaken voor onze freelancers, zetten we ook in op een gemotiveerd, kennisgedreven en gelukkig team. Bij Tentoo is ‘t thuiskomen in een open cultuur, die mensen laat samenwerken om zowel zichzelf als de andere beter te begrijpen.

Waarom? Simpel: het is onze overtuiging dat enkel gelukkige medewerkers hun klanten en stakeholders goed kunnen bedienen.

 

Deel uitmaken van het Tentoo-team?

drie collega's al lachend achter laptop

Onze missie

Het is onze missie om drempels tot flexibele tewerkstelling te verlagen. Dit doen we door zowel bedienden, studenten als artiesten comfortabel en zorgeloos tewerk te stellen.

Met ons digitaal platform en onze persoonlijke service bieden we dan ook een totaaloplossing voor freelancers zonder zelfstandigenstatuut, zodat zij kunnen doen wat ze graag doen en waar ze goed in zijn. Zo helpen we hun freelancedroom waar te maken.

Handdruk akkoord

Partners

Tentoo werkt samen met partners om freelancers en klanten beter te ondersteunen. Ontdek onze partners en de voordelen van samenwerking op onze partnerpagina.

Het team

Bedrijven gebruiken Tentoo omdat…

Man met tattoos belt al lachend

Heb je een vraag?

Een vraag over je dossier? Meer info nodig over onze diensten? Wil je een offerte? Onze medewerkers helpen met de glimlach.