overleg tussen collega's op zetel

Tentoo voor werkgevers

Haal flexibel talent in huis

Wil je flexibel personeel kunnen inschakelen op een eenvoudige en snelle manier? Of heb je misschien al iemand gevonden die voor jou wil werken, maar heb je geen zin in al het papierwerk dat daar onlosmakelijk bij komt kijken?

Maak je geen zorgen: Tentoo regelt dit allemaal voor jou. Wij nemen de administratie voor onze rekening, zodat jij je enkel maar moet doen wat op dit moment belangrijk is: het perfecte talent voor jouw organisatie in huis halen. 

Wij nemen jouw medewerker in dienst op onze payroll en regelen de praktische zaken die daarbij komen kijken, jij geniet van een extra paar handen om je bij te staan. Zeg nu zelf, klinkt goed, toch?

presentatie

Payrolling via Tentoo: hoe werkt het?

Payrolling via Tentoo is een gemakkelijke en flexibele oplossing voor alle korte of tijdelijke samenwerkingsverbanden, zowel voor werknemer als voor werkgever. Student, bediende of artiest? Binnen- of buitenland? Geen enkel probleem: wij zorgen voor de verloning en nemen de risico’s en verplichtingen van jou als opdrachtgever helemaal over!

Handig om weten: payrolling verloopt bij Tentoo volledig gedigitaliseerd en op jouw maat. Bovendien is het perfect mogelijk om jouw platform met het onze te verbinden via een API. Zo streven we elke keer opnieuw naar maximale efficiëntie!

Heb je hier nog vragen over of wil je weten hoe dit precies in zijn werk gaat? We vertellen het je graag in’ t echt via een gezellige babbel!

Man met tattoos aan het bellen met klant

Sociaal bureau voor kunstenaars – Tentoo Art

Werk je binnen je onderneming vaak met artiesten of technische medewerkers uit creatieve sectoren? Dan kan je vertrouwen op de expertise van Tentoo Art, ons sociaal bureau voor kunstenaars (SBK). Al onze medewerkers zijn specialisten in de HR-wetgeving voor ondernemingen binnen paritaire comités 304 (podiumkunst en muziek), 227 voor de audiovisuele sector, 301.01 (langspeelfilm), 329 socio-culturele sector, enzovoort.

En dat is niet alles: want we beschikken we over de toestemming van de overheid om als SBK advies te verstrekken in verband met auteursrechten. Zo kunnen we projecten via Tax Shelter, Screen Flanders, Screen Brussels en projecten in het buitenland correct ondersteunen.

Kortom: als juridische werkgever is Tentoo je solide partner voor een zorgeloze loonadministratie en facturatie.

Waarom kiezen voor Tentoo

Bedrijven gebruiken Tentoo omdat…

Vraag een offerte op maat aan als werkgever

Klinkt Tentoo interessant? Ben je geïnteresseerd in een offerte?
Vul zoveel mogelijk gegevens in en we mailen je snel een simulatie door. Wat je niet weet, mag je leeg laten.

Ben je een freelancer (in spe) en wil je graag weten hoeveel je overhoudt van een opdracht door met Tentoo te werken? Vraag je simulatie dan hier aan.

 

Vraag jouw offerte aan

Step 1 of 2

Jouw gegevens

Benieuwd wat Tentoo voor jouw bedrijf kan betekenen?

Maak hier je afspraak