banner Tentoo ipad + people

TENTOO

Maakt freelancen gemakkelijk

Bij Tentoo wordt freelancen een eitje, of je nu student, freelancer of werkgever bent.
Benieuwd hoe het werkt? We vertellen het je graag.

Wat is Tentoo?

Kort samengevat is Tentoo al 25 jaar lang aanbieder van HR-oplossingen voor freelancers in bijna elke sector, inclusief uitgebreide expertise in de culturele en kunstensector. Concreet betekent dat: een betrouwbare partner die freelancen eenvoudig maakt. Wij werken digitaal, maar niet onpersoonlijk – onafhankelijk, maar niet zonder hulp.

Of, met andere woorden: via Tentoo freelance jij op ‘t gemak vanuit je eigen zetel, terwijl ons team van professionals aan de andere kant van de lijn klaarzit om jou te helpen. Zo verbinden wij ‘ontzorging’ naadloos aan ‘zelfstandigheid’.

screenshot webinar blauwe achtergrond

Download ons gratis webinar

Freelancen zonder statuut als zelfstandige, hoe doe je dat?

Payrolling, wat is dat precies? Download ons gratis webinar en ontdek hoe je kunt freelancen zonder zelfstandige te worden: ervaar vrijheid zonder complexiteit!

"*" indicates required fields

Zij gebruiken Tentoo omdat…

Laatste artikels

Alle artikelen

Kom langs op één van onze events

Benieuwd hoe Tentoo jou zoal kan helpen in de wondere wereld van freelancing? We zouden het je hier kunnen vertellen… maar we tonen het je veel liever in ‘t echt. Zien we je op één van onze events?

Alle events
Customer service medewerker met headphone lacht

Heb je een vraag?

Een vraag over je dossier? Meer info nodig over onze diensten? Wil je een offerte? Onze medewerkers helpen met de glimlach.