Too good to Go logo

Too Good To Go

Zou ik Tentoo aanraden aan anderen? Voor mij werkt het fantastisch omdat het een persoonlijke en makkelijk contact is. Als je daar fan van bent, probeer het ook! De samenwerking verloopt ongelooflijk vlot, ik zou niet weten waarom ik met iemand anders zou samenwerken.
Jonas Mallisse - Too good to go

Over Too Good To Go

Too Good To Go is een organisatie die ernaar streeft voedselverspilling tegen te gaan. Eén derde van het voedsel over de wereld wordt verspild. Dit heeft een heel grote impact op economisch, ecologisch en ook sociaal vlak. Too Good to Go België werd opgericht door Jonas Mallisse, nadat hij tijdens zijn reis in India een Scandinavisch koppel leerde kennen die hem over het concept vertelde. Hij contacteerde Too Good To Go in Kopenhagen en na wat aandringen kreeg hij groen licht om het concept in België uit te rollen.

Woman eating a sandwich

Hoe hebben we geholpen?

Na de lancering van Too Good To Go in België hoefden ze niet te wachten op het opstellen van arbeidscontracten. Ze konden via Tentoo onmiddellijk aan de slag en konden terwijl nog andere zaken in orde maken. Voor de studenten is het daarnaast een makkelijke manier om een overzicht te behouden over hun uren en prestaties en hun lonen te ontvangen.

Jonas: “In het begin was dat fantastisch om zo snel en zo flexibel van start te kunnen gaan. Daarnaast werken we met heel wat jobstudenten via Tentoo, wat voor ons heel makkelijk is. Het is ongelofelijk flexibel en we moeten ons niets aantrekken van de administratie.”