Gesprek met klant

Beheer van flexibel personeel

Haal flexibel talent in huis

Zoek jij een manier om snel en eenvoudig flexibel personeel in te schakelen, zonder het gedoe van administratie en papierwerk? Of heb je al iemand gevonden die voor jou wil werken, maar wil je liever geen tijd verspillen aan de bijbehorende rompslomp?

Bij Tentoo hoef jij je geen zorgen te maken! Wij nemen het beheer van flexibel personeel volledig uit handen. Van administratieve taken tot praktische zaken, wij regelen het allemaal. Zo kan jij je richten op wat écht belangrijk is: het vinden van het perfecte talent voor jouw organisatie.

Met onze payroll-oplossingen nemen wij jouw medewerkers in dienst, zodat jij van een extra paar handen kunt genieten zonder de bijkomende verantwoordelijkheden. Klinkt dat niet fantastisch?

presentatie

Payrolling via Tentoo: hoe werkt het?

Payrolling via Tentoo biedt een moeiteloze en flexibele oplossing voor iedereen die betrokken is bij korte of tijdelijke samenwerkingen. Of je nu een werknemer of werkgever bent, we maken het gemakkelijk voor jou. Of je nu een student, bediende of artiest bent en of je nu in binnen- of buitenland werkt, wij verzorgen de verloning en nemen alle risico’s en verplichtingen als opdrachtgever volledig van je over!

Bij Tentoo wordt payrolling op een efficiënte en op maat gemaakte manier gedigitaliseerd. Door onze API is het mogelijk om jouw platform te verbinden met het onze, waardoor we streven naar maximale efficiëntie. Dit biedt jou als werknemer of werkgever een snelle en efficiënte manier om aan de slag te gaan.
Als je meer wilt weten over hoe we dit aanpakken, kunnen we je daar tijdens een gezellig gesprek alles over vertellen. Neem gerust contact met ons op!

Man met tattoos aan het bellen met klant

Sociaal bureau voor kunstenaars – Tentoo Art

Als je binnen je bedrijf vaak samenwerkt met artiesten of technische medewerkers uit creatieve sectoren, dan kun je rekenen op de expertise van Tentoo Art. Dit is ons sociaal bureau voor kunstenaars (SBK). Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in HR-wetgeving voor ondernemingen binnen diverse paritaire comités, waaronder 304 (podiumkunst en muziek), 227 voor de audiovisuele sector, 301.01 (langspeelfilm), 329 socio-culturele sector, enzovoorts.

Maar dat is niet alles, want we hebben de goedkeuring van de overheid om als SBK advies te geven over auteursrechten. Op deze manier kunnen we projecten via Tax Shelter, Screen Flanders, Screen Brussels en projecten in het buitenland op de juiste manier ondersteunen.

Kortom, als juridische werkgever is Tentoo jouw solide partner voor zorgeloze loonadministratie en facturatie.

Waarom kiezen voor Tentoo

Bedrijven gebruiken Tentoo omdat…

Vraag een offerte op maat aan

Klinkt Tentoo interessant? Ben je geïnteresseerd in een offerte?
Vul zoveel mogelijk gegevens in en we mailen je snel een simulatie door. Wat je niet weet, mag je leeg laten.

Vraag jouw offerte aan

Step 1 of 2

Jouw gegevens

Benieuwd wat Tentoo voor jouw bedrijf kan betekenen?

Maak hier je afspraak