Logo PFL Group

PFL Group

Bij de start van onze samenwerking onderscheidde Tentoo zich door hun online aanpak, wat het voor ons en onze freelancers veel makkelijker en flexibeler maakte.  Ze moesten trouwens niet meer eerst naar een interim kantoor met papieren etc.
Festival podium

Over de PFL Group

 Als totaalleverancier van audiovisuele diensten, apparatuur, locaties en content ontzorgt de PFL-Group ruim 2.500 evenementen per jaar. Reeds decennialang is PFL een toonaangevende naam in de AV-sector en helpen ze bedrijven met verhuur, verkoop en producties in binnen-en buitenland voor zowel live, hybride als volledig virtuele evenementen.

mengpaneel + headphone

Over de samenwerking

De evenementensector wordt gekenmerkt door strakke planningen en logistieke puzzels. Het flexibel kunnen inzetten van personeel is dan ook een noodzaak. Als trotse payrollpartner ondersteunt Tentoo de PFL-Group reeds 14 jaar lang bij het inplannen en verlonen van hun freelancers zonder zelfstandig statuut.

Doordat de medewerkers zelf hun contracten kunnen opmaken in My Tentoo, wordt ook de administratieve workload voor het bedrijf beperkt.